Aug 8, 2010

SUNDAY

Sunday at Muadzam Shah ?
Not so bad for this time.. WE try to entertain our self with food and enjoy the Pasar Sehari. Ya , duit mengalir bak air. But in Muadzam Shah , u need to choose either happiness or save ur money? Leisure or sadness because of "homesick".
Hurmm... i choose Happiness walaupun duit ku mengalir laju.


Semalam ke Pasar Sehari beli tudung. Ya , tudung lagi dan lagi. Ariani RM18 weyh. Ok Ariani atau tak sebenarnya tak penting. Yang penting selesa. Saya beli tudung warna Hijau. Hahaha sangat pelik sebab tak penah umur ada tudung hijau. Esok-esok nak tampal muka pakai tudung hijau kat blog!

Semalam masak kari sardin and malam masak tomyam. Hari ni masak nasi ayam. Hurmm seronok kan? Ya!
Buku tak baca lagi , exam dan test makin dekat. Seronok kan? Ya!!!
Boleh taknak jawab kat lecturer "Saya nak postpone ambik test sebab saya tak baca buku. Sebab saya takda mood nak baca. Sebab mood saya dah lari. Sebab tak sabar nak raya. Sebab mood saya sekarang kat rumah nenek. Sebab jauh so saya tak boleh nak ambik mood tue sampai abis raya. Sebab saya nak lecturer buat test lepas raya. Sebab sebab sebab-"




Owh tadi beli crystal ball! Seronok! Crystal ball saya sangat comel! =]
Saya sayang Crystal Ball saya. Rasa cam nak jilat satu -satu. Hoish! Nanti nak cari pokok, nak letak kat crystal ball tue. Bagi crystal ball ada kawan. Saya pun ada kawan baru! Yeayy!
Tapi mane nak cekau pokok? =.='

Dan tadi buat salad sayur.
Sengaja beli sayur campur yang ade carrot , peas , jagung tue , biar bewarna saladnya.

Sengaja beli tomato kecil walaupun memula tau tekak bukannya mahu terima sangat tomato itu & tahu si kakak kecik ada kot ambil tomato besar.

Sengaja
pakai kobis purple biar cantik salad tue.

Bila hidup kamu bewarna , kamu akan bahagia.

Saya sengaja nak bagi banyak - banyak warna ada kat salad tue.

Saya sengaja.

Saya sengaja biar saya gembira.

Saya sengaja biar saya bahagia.

Saya sengaja biar sesapa pun yang makan rasa seronok.

SENGAJA.










2 comments:

kinjunx said...

Sengaja itu kadang2 buat kita lupa dan leka.

AINNZ ABIGGAILL said...

Ya..lupa dan leka ttg kesedihan , mungkin