Aug 5, 2010

KOIZORA

Hey peeps! =]

Hari nie mood LOVE. Ewahhhhhhh , so nak cerita pasal movie yang love-love je. Yang hantu - hantu bersara sekejap.

Petang tadi tengok movie Koizora atau dalam bahasa omputihnya is Sky Of Love. Koizora nie merupakan sejenis movie Jepun. *Erkk boleh ke buat ayat cenggini? sejenis?*
Best! Sedih! Sentap! Romantik! Nak tengok lagi! Ulang-ulang berjuta kali!

Di fahamkan cerita nie based on true story , pengalaman pengarah Koizora itu juga. Sedih weyh. Air mata gue nak jatuh bertitik - titik tapi kena control sebab roommate ade. Tak kan nak nangis depan dia kan. Malulah. Tapi overall , cerita nie memang best. Best sangat - sangat - sangat!!

Tak rugi tengok tapi rugi tak tengok =]
Owh movie nie bukanlah movie baru pun. Dah lama punya =.='

Dah jom tengok - tengok photo. Manalah tau tebukak hati korang nak pegi cari movie nie kan ;]
Hey - hey tengoklah movie nie! Besttttttttttttttttttttttt sangat!!!




















2 comments:

Kinjunx said...

bes ea cerite ni? gua tak layan korea lah.nk tgk yg betol2 best je. biar tak buang masa
eh ke cerita jepun ni? huhu.
(=

AINNZ ABIGGAILL said...

BEST2!!
takdelah bukan korea , nie japan..korea cerita suka meleret2 dan byk plak tue episodenyer.