Jul 22, 2013

Celebrity Crush.

Ok, mungkin agak pelik untuk orang yang berumur 25 tahun bercerita pasal celebrity crush.
Pelik jugak kalau dia sedih teruk bila sesuatu benda buruk jadi kat artis tu. Sampai sekarang pun still "Kenapa dia mati...haih....kenapa??" keluar dari mulut aku.
Mati.
Ya , celebrity crush aku dah mati.

Tak tengok GLEE dah cenggini. Sedih. Mana nak cari Si Tinggi yang tetap comel walaupun pelik bila menari ? Mana nak cari drummer yang cool dan hensem? Mana nak cari mamat yang bertambah omey-omey bila dia senyum sengget? Mana nak cari penyanyi suara sedap cenggitu? Mana nak pengganti Cory Monteith??





Good bye Cory Allan Michael Monteith. Good bye Finn Hudson.
Fin-

{AINNZ ABIGGAILL}

1 comment:

Shuk_ArChie said...
This comment has been removed by the author.