Sep 22, 2011

Demi Lovato’s Album , Unbroken Review

Hello Lovatic! 




Bila tengok tajuk entry je kau mesti rasa macam "bagaikan sudah terang lagi nak mengada - ngada pasang lampu suluh" sebab ofkoslah hari ini aku nak mencanang cerita tentang "Hello!!! Demi Lovato ada album baru hoi!! .  

Before ni aku ada publish video clip lead single Demi Lovato untuk album Unbroken iaitu lagu   "Skyscraper" . So harini aku nak reveals Unbroken track listing. Here we gooooo!! :)




  1. All Night Long ft. Missy Elliott and Timbaland
  2. Who's That Boy ft. Dev
  3. You're My Only Shorty ft. Iyaz
  4. Together ft. Jason Derulo
  5. Lightweight
  6. Unbroken
  7. Fix a Heart
  8. Hold Up
  9. Mistake
  10. Give Your Heart a Break
  11. Skyscraper
  12. In Real Life
  13. My Love is Like a Star
  14. For the Love of a Daughter
  15. Skyscraper (Wizz Dumb Remix)



Kenapa kena layannnnn album ni?

Piewwww , selain suara Demi Lovato yang takde sumbang-seyh langsung , lagu - lagu dalam album ni banyak yang boleh me-motivate-kan kita dalam kehidupan harian plus lagu - lagu dia memang sedap didengar!



Takde featuring sesape ke? Bosanlah kalau suara dia sorang jerkk-

Sape kate takde??? Dey baiii , dalam album ni Demi Lovato ada berduet dengan :

  1. Missy Elliott & Timbaland untuk lagu All Night Long ( Track 1 )
  2. Dev *tak salah aku dia Electro artist* untuk lagu Who's That Boy ( Track 2 )
  3. Iyaz untuk lagu You're My Only Shorty ( Track 3 )
  4. Jason Derulo untuk lagu Together ( Track 4 )



Track mana yang wajib layan?

Yang best-giler-awesome-meletop bagi aku..... refer the bold one ;]
Tapi semua lagu dalam album ni memang bestlah , ada meaning tersendiri. Enjoy!




So go grab Unbroken now!






PSS!!! : I really adore her  :]



{AINNZ ABIGGAILL}

4 comments:

che sakinah said...

huyooo!! geng lah weh! aku skang memang suke kot lagu dia!! WOOT!! WOOT!!~~~

che sakinah said...

huyooo!! geng lah weh! aku skang memang suke kot lagu dia!! WOOT!! WOOT!!~~~

Mya said...

nice one =D

AINNZ ABIGGAILL said...

Sakinah : yeayyy geng!
Mya : layannnnnnnnnnn~~ ^.^