Jul 7, 2011

" BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? "


First time join something yang berkaitan dengan "Ben Ashaari". Teruja!

Since blog ni bergenre personal dan banyak merepek meraban berangan berkhayal apa semua , tetiba rasa macam nak dengar pula comment dari orang - orang tentang Wooot Wooot!.\

Blog ni bukanlah blog yang penuh informasi , banyak fakta , nasihat or tips pun. Keywords standard ke blog ni pun just pasal MUADZAM SHAM je. Tapi kalau kau nak baca review bab hantu - hantu , movie & lagu banyaklah! ;) Wink wink..

Actually aku touching sebab ada yang cakap blog ni gedik. Do you thing so? Arghhhhh Bro , kasi kritik blog gua sikit bleh???


{AINNZ ABIGGAILL}

27 comments:

me@monolog said...

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

tapi bukan dah tutup kul 10 td.. hehe

AINNZ ABIGGAILL said...

upsss!!! alahhh terlambat ;[

cik blogger said...

nice blog..kemas!
font size tulisan bagi besaq sikit naa ;)

cik blogger said...

lupe nk attach link! jom kritik blog BJMM sy pula yek!

http://teanyh.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

comel nya kotak shoutbox tu :)

salam kenal dari ninie ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Edy Ramanov said...

cute, simple dan kemas. terbaiklah.

edy dh follow kat sini ya.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Abby Salvatore said...

suka header blog ini tahu!kreatif sgt2...

Btw...stefan ka Damon?
abby Damon okeh!
:P

da follow...:)

♥yaya budak suka embun♥ said...

simple n nice :D

happy blogging ya!


P/s : sorry tak pndai nak kritik :D

KRITIK SINI PLAK

mas saari said...

singgah n follow..

blog dah comel cuma kurangkan widget je!

http://www.massaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-mas-sikit-boleh.html

muz said...

overall dah okay cuma widget kat sebelah tu perlus disusun atur lagi....cadangan je ye.... :)

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Maya Lisa said...

bagus nye ! senang loading blog awak ^^


http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! woott wottt blog dah smart, cuma buang widget atau gambar kat sidebar supaya kelihatan lebih profesional..cewah poyo je ayat aku! hahahaha happy blogging dear :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

TYNTHA LANA said...

Salam ain. org ckp blog awak gedik?hehe. tang mana..entah..

urmm, size font halus tomey sgt ain. besarkan skit ke?skit jek,kang besar sgt tak comel dah,hahaha

Suka cara ain aturkan widget2 kat sblh knn blog.. yg besar letak plg bwh, bagus2..baru kemas.

Lana sempat baca entry zoom malaysia:bndr muadzam shah. Entry fakta camtu, lebih manis kalau digabungkn dgn pnglmn ain kt tmpt tu. takat fakta camtu, semua org leh cari kt intnt ni.

Entry spt Fantasi part 4-keinginan.....demok-kan tu, suka yg jenis macamtu. ain buat penilaian ain sndiri mna yg comel,semua2la. Tapi ia agak pnjg, mngkin gmbr2 tu boleh cantum 3 ke. takdala sekeping2 bubuh.

Ok, pandangan lana je tuh.hahaha. abaikan pun takpa,hahaha.

Lana folo sini, jom la ke page lana tok kritik plak? ^_^ hehe

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Nurhasliza Jeffry said...

Woow! Simple. Sedap mata memandang. nampak kemas. =)

bahiyahaziz ; said...

blog laju...like like...

http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

keryohkery said...

blog dah smart.ringan.
penggunaan kaler yg nice tp kene besarkan sket font keh..
owner blog dah comel =)keep it up!
last2! kalau xde lagu kt bawah tu lg ok kot..


hit me back yaw!

http://theskyjuice.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Idora.Zaifura said...

background mcm kurang menarik je...

http://idorazaifura.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Idora.Zaifura said...

but entry u ley tahan fun.. (^_^)v

Atika Farha ;D said...

suka suka!

Alin Hassan said...

follower ke 129!! fuhh!

font tu kalau bleh kasi terang sikit eh. baru best baca. yg lain cantik dah.

jom terjah n follow sini jom :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

AyiLarimA said...

Wow, putih suci nye blog Ainnz.. I like it.. hahaha.. loading pun laju.. klau bole, verity kan lagi blog ni.. :)

thanx cox kritik blog Mira.. :)

Iffah Afeefah said...

BUANG LAGU

terpanjat gegirl

tu je

Que Afify said...

Dah ok dah ur blog .. Pssttt membalas kunjungan kamu ..

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Engku Sofea said...

sorry lambat balas kunjungan ! blog comel, plain, simple :) Shoutbox pun comel tau ! hehe

cik aida said...

aida nk kritik

simple n kemas...no komen dah


Jom kritik kritikla

Moh la join CONTEST AIDA

Mohd Syahidi said...

rs yer xder apa kut nk komen....
blog simple gler....

hahaha...xmrh la cik kak oi....huhuk...

thx for the critics...

http://spongebobkitty.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html