Jun 17, 2011

NI BUKAN BLOG GOSSIP!

1. Imej Terbaru Iwan Dangdut

Ingat lagi lagu "Memori Daun Pisang"? Lagu "Yang Sedang - sedang"?? Ya! hahaha tu lah antara lagu Iwan yang aku rasa hot meletup dulu. Then asal tengok cerita Hindustan , Mann , terus bermonolog dalam hati , "Iwan-tiru-hindustan-ke-hindustan-tiru-iwan??".

Tadi sajalah baca - baca blog gossip artis , aku termasuk kat SINI. Then ada cerita pasal Iwan dan Amelina. Baca punya baca pastu ada video bawah ni . Hahaha cute haaa..











2. Siti Nurhaliza & Shaheizy Sam comel berbaju askar





Comel kan? ^_^
Dengar cerita , dengan penglibatan artis sebagai Askar Wataniah diharapkan bolehlah attract young people join Askar wataniah . Kira diorang ni macam duta lah , lepas tamat tempoh latihan , diorang akan sebarkan kebaikkan , kepentingan , keseronokkan sebagai Askar Wataniah. Cara pendekatan yang bagus haaa! Gambar lain? Kat SINI.








PSS!!! : Its ok to make mistakes , but its not ok to make the same mistakes again and again...


{AINNZ ABIGGAILL}

4 comments:

:-P said...

salah blog ke nk gosip2 ni.. hak3..

AINNZ ABIGGAILL said...

hahaha! diam ah hasan ;p

Taufan Bin Ribut said...

x gosip p blog berita..hahaha..


Entri terkini :Tetibe lak rindu kat die #jiwang

Watch my video song!!

AINNZ ABIGGAILL said...

hehehehehe berita pahhnass!