Aug 12, 2010

LAPPY ADA JANTINA. LAPPY ANDA LELAKI KE PEREMPUAN??

Hahahaha!
Tadi buka Aibob ( Uniten Underground Community ) pastu jumpa pasal benda nie.

Try lah weyh!

Mine is Gegurl =]
Urs?


Jom kenal pasti sama ada lappy anda gurl or boy! Follow this step ya :

1. Bukak notepad then taipkan ayat kat bwh ni.. Taip bebetol ok. Ikut huruf besar, kecil , titik , tanda seru , hape sume tue

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"


2. After taip , tutup notepad dan jangan lupa save dulu! Dan bila nak save , savekan notepad ni dengan name kat bwh ni :

i love u.vbs


3. After dah save tu , bukak balik notepad yg di save tadi & dengar lah kuar suara lelaki or perempuan yang cakap i love u!


selamat mencuba ya!.



8 comments:

Kinjunx said...

lappy aku lelaki.
ke mmg ie suare lelaki je yg ade?
huhu

AINNZ ABIGGAILL said...

hahaha tak2..saya punya pompuan..
alah jeles nie lup2 punya lelaki! nk lelaki jugakkk ;p

Kinjunx said...

Hehe. meh kite kawen2 kan lappy kite jom. Jojom!

DiyanAzwa said...

akak punye sore lelaki ah cayam T__T

AINNZ ABIGGAILL said...

KINJUNX : Hahaha jom2..majlis kawen lepas raya. konfem!

CAYAM : Alahhhhhhhhhhh kenapa ainn punya pompuan..dia ckp "i lup u" pun i Xterasa apa nih =.='
Hahaha

alvin takda umah harga 8juta said...

jumpa blog ni kat laman kinjux

blog wa suara pompuan tua..adess..

nak boh nama lappy wa auntie rosnah..

AINNZ ABIGGAILL said...

alvin : Haaa untunglah tue! kalau dgr dia ckp "i love u" hari2 pun ade feel weyhh~

ayubunn said...

Good infomation.

ayu punya lelaki. terangsang weh dengar Haha! XDD