Jul 19, 2010

QUICK UPDATE



  • Thankz for those yang baru menjadi "follower" Wooot wooot!. Serius saya open blog nie bukan dengan niat nak kumpul follower tapi untuk kongsi cerita dengan sesapa yang TER-baca dan more to personal writing... Since lastday , satu hari dapat satu follower. Yeaa tapi saya tetap tak boleh nak tipu yang saya SENYUM! melihat bilangan 49 itu =] Anyway big thankz untuk follower. Sangat hargai!!

    Trust me , tetiba rasa sangat malu plak sebab cerita - cerita POYO saya akan tersebar kepada anda. Dan kepada yang dah lama follow , hahaha konfem pasti dah terasa sedikit annoying rite? ;]

    Owh ada antara anda yang saya tak boleh view blognya sebab bila buka profile anda , takda link blog kat profile. Do drop something kat Chatbox , i will reply it asap =]
    Thank you.



  • I LOVE my new friendS. alot! Semangat nak pegi kelas hari - hari even mengantuk yang amat. * Kecuali kelas MIS , piewww =[ * I LOVE people around me today's. Bersyukur sangat kenal kalian. Hurm mungkin "perjalanan" masih baru but i feel like ini permulaan yang baik. I never feel like this , RASA TENANG sepanjang berada di hutan nie =[ Thankz , thankz , thankz!!

    Tadi Aaron ask me why i'm "late". And i told him that am not good enough . And guess what , he give me some support , "its ok.dont worry. berusaha lagi.mesti boleh punya".

    Actually tue bukanlah benda RARE yang penah saya dengar sebab before ni ramai yang cakap macam tue , Kakak Kecik olso say like that to me . Tapi untuk seseorang yang baru "geng" , saya rasa macam " Waww! thankz yoo!" =]

    Borak dengan Muz , LIVE , first time. before nie borak kat Aibob ngan Facebook je , dia lagi best , "Cepat mesra". Borak selamba , siap invite tengok die perform kat booth Kapok Nite. Saya yang segan. Ape pun kawan semester nie sangat menyeronokkan.



  • I told my mum bout him. HAHAHAHA- Ibu suruh bagi alasan "Sorylah awak, saya nak belajar dulu". Mungkin betul ah tue alasannya. Tapi macam mana nak CAKAP?? bayangkan kalau cakap camtue..Perghh tak macam skema plakkan. "Awak saya tak boleh jadi gf awak sebab saya nak belajar dulu". Hahaha sucinyaaaaaaaaaaaaa~ I need to create other reason yang lebih MODEN lah ibu...





Actually nie entry 19/7.
Tertunggak sebab tengah - tengah taip entry , tertidow =]



Owh sebelum telupa , tengoklah VC nie. Terbaek! Thankz Ayu







2 comments:

_aReyOu_ said...

wow manyak tu 49 follower(s). Hahaha.
saya cuba 8 ;p ehehehhe.

eipp.. sama plak entri hari ni ada vc ituuuu.. hahaha

AINNZ ABIGGAILL said...

mane ade byk..biasa2 saja =] thankz for them and for yu olso!!