Dec 14, 2011

Legoland Malaysia

Selain Johor Premium Outlet , antara tarikan baru di Johor is Legoland! 

Awesome!


Dengar cerita Legoland akan dibuka pada penghujung tahun 2012 sebab sekarang baru dalam 40-50% siap. Tak banyak negara yang ada Legoland , so peminat - peminat Lego Malaysia sila berbangga. Pieww teringat lagi macam mana "nikmat" kaki terpijak Lego  masa kecik - kecik dulu . Sedap wooo o_O


Tadi borak - borak dengan angah kat Facebook pasal Legoland. Angah cakap harga tiket dia mahal gila. Memang serious , tiket dia sfdafvnbhrbdfws.Miskin-


Legoland Location: Nusajaya, Johor 
Legoland Malaysia Ticket Prices:  
RM140 (US$44) per adult and RM110 (US$35) per child with a RM30 rebate for MyKad holders. 
Annual Passes:
Pre-Opening Annual Pass (12 month validity)

Adult RM195
Child (3-11) RM150 
Normal Annual Pass 
Adult RM275
Child (3-11) RM210 
Opening Times: To be announced 
Attractions: Main Theme Park, 4D Theater, Kids Driving School, Legoland Hotel, Lifestyle Mall 
Construction Status: 40% complete



Hope berbaloilah harga tiket dengan kepuasan yang bakal pengunjung dapat. And pada sesiapa yang nak cari kerja , go visit Legoland website , ada few position available.





PSS!!! : Wahhhh put Legoland on your "Must Visit" checklist now guys!


{AINNZ ABIGGAILL}

2 comments:

:-P said...

hahaha... yang pre annual pass tu bukan 12 bulan.. tapi tarikh dia buka smpi hujung tahun je

AINNZ ABIGGAILL said...

i copy that from 1 online news article and based on Legoland Malaysia official website , they stated that :

* The Pre-Opening Annual Pass is valid from official opening date 2012 until 31.12.2013. Pay less and get more than one year of full fun and excitement! Online booking soon available here on LEGOLAND.my


http://www.legoland.com.my/News/Prices-and-Tickets1/


cheers! :)