Sep 9, 2011

EID TUU O' O' SEBEN

Hello & Selamat hari raya people!!!

So hows ur raya? it must be awesome rite :]

Mine is cool even a bit tired-lah jugak. Gila dowh , first raya je dah start srott-srett-srott-srett dengan hingus and batuk. Sampai hari ni still tak baik - baik lagi..Stress T_____T
Cuaca masa kat kampung, dia punya terik bukan main lagi , malam pulak dia punya sejuk sampai terbawa ke mimpi kononnya tengah beraya kat Perkampungan Penguin. Sejuk!. Bila bali Pasir Gudang , tak kira siang , malam , subuh ke senja , sentiasa panassssssssssssss.


Raya tahun ni tak berapa komplit sebab "saf" tak lengkap dengan a few people.
SOB SOB SOB :[
Raya kali ni kitorang satu family pun more to besederhana je , takde buat preparation yang beria sangat pun. Orite , sambung cerita trough gambar. Nie antara aktiviti raya tahun 2011.

D60 and Sony Ericsson 2.0 mega pixel picture quality ;]




LAST DAY WITH MR RAMADHAN :

- Duwhhh!!! Den tau dah camno nak jahit manik kek baju oii! Ekau tolong kabarkan kat kek orang kampung sumo pasal brito gombiro nii!

PANDAINYERRRRRR!~


DAY 1 WITH MR SYAWAL :

Location
- Felda Sg Kelamah , Gemas, Negeri Sembilan
- Tampin ,Negeri Sembilan
- Kampung Pegoh , Melaka



THE KUIH RAYA , LEMANG , KETUPAT , RENDANG & LONTONG


PAGI RAYA!


AT PEGOH , MELAKA . PETANG RAYA


MY LITTLE SWEETHEART , AUNI & AWATIF ;] OMMOMOMOMO




DAY 2 WITH MR SYAWAL :

Location
-KFC,Gemas

* No picture sebab takut Intan jealous :P *




DAY 3 WITH MR SYAWAL :

Location
- Bandaraya Melaka
- Pirate Park
- Taman Rempah
- Melaka River Cruise









DAY 4 WITH MR SYAWAL :

* Going back to Pasir Gudang ;[ Bubye Kampung *



DAY 5 WITH MR SYAWAL :

*Kemas rumah , Lepak-ing , save energy for tomorrow*




DAY 6 WITH MR SYAWAL :

Location
- Pontian Besar
- Serkat
- Taman Negara , Tanjung Piai


PEKAN NENAS

TAMAN NEGARA TANJUNG PIAI



DAY 7 ,8 , 9 WITH MR SYAWAL :

*At home watching new movie... and jadi "cikgu" intan*




DAY 10 WITH MR SYAWAL : Location
- Tadika Maju , Pasir Gudang

Aiman buat pengakuan yang dia main mercun guna cacing. Dia cakap dia belit cacing tu kat mercun then letupkan. Aku rasa macam "WHATTTTTTT???". Then dia cakap lagi "Cikgu Ainn tau tak dulu kite masukkan mercun dalam mulut katak tapi sekarang susah dah nak tangkap katak , kita pakai je cacing. Bestttttttt" T_____________T i tot student Abby je macam ni , gupenya budak kecik aku pun ganas jugak
With Asha





Until day 10 enough lah. Banyak sangat gambar kang orang muntah pulak menengoknya.
Sesapa ade Facebook bolehlah jeling - jeling gambar raya aku kat sana ;]



Ok , stop now.Nak pergi blog - blog orang lain pulak , nak baca entry raya korang. Weeeee~






Till then , bubye!



{AINNZ ABIGGAILL}

2 comments:

Abby Salvatore said...

Wahhh...nice raya girl!Tahun ni abby bz urus hal lain.x raya sgt la..:))

AINNZ ABIGGAILL said...

nice default pict babe!