Jul 10, 2011

Saya peminat purple! Awak peminat warna apa?


Deng!

Orang kata kalau kita minat sesuatu warna tu , kebanyakkan barang kita akan berwarna tu. Contoh macam kau minat merah , automatic barang kau mesti banyak warna merah. I love Black and Purple. Kalau warna hitam tu memang semua orang pun obvious pasal nie sebab bila tengok gambar aku balik - balik pakai tudung hitam , baju hitam , seluar hitam. Hitam tu cool weyh bagi aku sebab dapat bagi effect selim-selimmmm sikitlah kat orang yang "more to love" ni. Hahaha. But its true rite?

Lagipun kalau pakai tudung warna hitam , kita boleh sesuaikan dengan apa - apa warna baju. Macam tu juga dengan baju hitam , boleh sesuaikan dengan apa - apa jenis warna tudung & seluar hitam boleh match dengan apa - apa warna tudung & baju. So senang :]


Look at me , imma black freak!


Then....


Kalau warna purple , aku lebih cenderung ke arah BENDA. Ada juga baju & tudung warna purple , tapi tak banyak mana pun.





  • Aku suka Dora , Diego & Barney sebab diorang warna purple.
  • Suka makan anggur & eggplant sebab dia purple.
  • Kau nampak selipar buruk kat atas tu? sebab dia purple , so aku setia pakai sampai dia double buruk =.='
  • Mula minat band Ungu dulu sebab nama dia UNGU.
  • Suka makan Nips Raisin + peanut sebab packaging dia purple.
  • Guna Rexona Free Spirit sebab dia purple.
  • Guna bedak J&J Bedtime sebab botol dia purple.
  • Suka semua benda yang berkaitan dengan Lavender sebab lavender purple.
Then banyaklah lagi...




Tapi hari ni , benda yang memukau mata aku is....




Purple tuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Nak , nak nak nak!


Sekarang Toyota tengah buat roadshow , boleh tengok secara live kereta ni! Jom , jom!

For more details , click HERE.


{AINNZ ABIGGAILL}

5 comments:

bahiyahaziz ; said...

yaya suke kaler merah,..sbb chantekk...

http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/07/percubaan-pertama-merah-putih.html

Hans said...

hijau muda
:-)

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

Mya said...

sy pun suka sgt pepel =)

AINNZ ABIGGAILL said...

Bahiyah : Merah garang~
Hans : Hijau muda also nice!
Mya : boleh geng :]

IeyZa AzmIEy said...

ni peminat berani mati purple neyh.. ngee~

me? i lyke, black, white n brown ^_^


p/s:: ai lyke ur belog ^_^ simple tp best. emm tp xboleh nk pollo coz ai pakai wordpress, tak reti T_T (nanges laju-laju)