Jul 24, 2011

Gotta kill them all. One by one.



Hey ya!
How are you? Good? :))
Me? I'm fine. Stable. Good. OK.


Aku baru je siap edit video interview. Bangga dengan diri sendiri. Walaupun video biasa - biasa but still awesome! *Ohokk ohokk*. Last Wednesday , aku dengan angah pergi KL. Ayah suruh angah teman kan aku pergi sana sebab kalau mengikut plan aku , banyak sangat halangannya. So , angah is the one yang menyelamatkan keadaan. Thanks babe. Thanks also to Ayah & Ibu yang risau gila pasal kerja aku. I love u lah!

Mengikut plan asal , aku kena pergi interview dengan UM & DDEC , but aku cancel meeting with UM suddenly. Last minute. Terpaksa... Lagi pun dah lah jauh , tak tau jalan , memang tak lah kan nak pergi sana. Buat DDEC je sudah... Around 3.30pm kitorang sampai DDEC. Actually tu bukan kali pertama aku pergi sana. Before ni pernah pergi sekali masa Aunty Syam nak kemas - kemas barang. Ingat lagi masa tu , teruja gila tengok design Simplysiti. Cool one.... Now datang lagi untuk assignment.


Terima kasih kepada Puan Nafisah , Cik Azreena , Encik Khairul Nizam yang cool sebab bagi jawapan jujur gila , and also thank you to Mr Haszali.





Lepas siap interview , kitorang balik JB terus sebab aku ada quiz next day nya. Before balik kitorang jalan - jalan cuci mata kejap. Dapatlah beli sehelai pashmina...
Its such a long journey. Gila penat dowk. Dalam bus on the way ke JB memang kitorang bantai tidor jelahkan T___T



Cop! hari tu aku ada nampak satu booth untuk "TUNTUTAN GANTI RUGI TERHADAP BERSIH". Ada kedai yang rosak , terbakar , bankrup ke hari tu??? '=.=



Ok , i gotta go. Got work to do. Alhamdulillah , setakat ni kerja semua mampu di siapkan sebelum dateline , walaupun menghadapi tekanan yang melampau - lampau. Balik rumah hari tu , ibu dengan angah asyik ajar aku cara nak "melawan" orang je. Ayah pula asyik tanya aku OK ke tak. Ayah cakap aku kena berubah , jangan suka pendam masalah... Angah pun cakap yang aku ni toksah nak gembing sangat. Hahaha *blush*.





Aku cerita kat semua orang pasal aku tension , semua orang simpati , bagi nasihat bagai.
Aku cerita kat dia ni , kekonon nak raih simpati tapi sialan, tak dapat respon langsung!
Pagi - pagi buta celik mata, tengok - tengok dapat MMS gambar ni..
Sabar jelah... Siap boleh pergi mancing tu tak tahannnnn. Haih!





{AINNZ ABIGGAILL}

5 comments:

Fara Hussein said...

hey pandai edit gamba. mcm pakai lomo punya cam. nice2 ! :)

AINNZ ABIGGAILL said...

Nak beli lomo cam xmampu, so mampu buat gambar bajet lomo je ;p
eyhh awk tu lagi pndai edit..jeles tgk gmbr yg mcm berlayer2 tu..ajar2!

Fara Hussein said...

hehe.. adik awk kan amek ape tuh.. sure dia lagi hebat ! :) ok lau nk aja. hehe. salu edit guna photoshop ea?

Mya said...

cantiklah gambar! =)

AINNZ ABIGGAILL said...

Fara Hussein : Hahaha xde mase dia nak ajar..tengok dia pun xperbah buat effect cenggitu..photoshop? nahh nope.guna software biasa2 je..kenapa?nk edit mcm tu kena guna photoshop ke?


Mya :hahaha tq babe :]urs olso cantik one..yang untuk new entry to make me lapar je pepagi ni ;p