Jun 12, 2011

HAPPY BIRTHDAY BUNN BUNN!

  1. Kau kawan baik & kekadang kau musuh dalam rumah
  2. Kau adik yang juga kekadang macam kakak
  3. Kau agak garang & mood kau selalu macam fgstdhrtshtfd
  4. Kau penasihat & pengkritik tegar
  5. Kau kekadang suka pakai barang orang , berebut barang dengan orang lain kan? Dan kekadang kau suka jahanamkan barang orang. Kau dengan intan sama je , tangan beracun T__T
  6. Kau pemberani untuk bertanya kat kaunter pasal apa - apa. Baguihhh nooo~
  7. Kau bukan rakan berbual tentang masalah dan hal - hal dunia yang baik tapi kalau bab baju , kau tip top!
  8. Kau rakan bergossip
  9. Kau the most annoying person kalau ajak pergi makan sebab mesti nak berak-berak-berak
  10. Kau kawan tengok wayang yang setia
  11. Kau kawan beli baju-seluar-kasut-baju-dan-seluar-dalam
  12. Kau ada camera besar yang berguna kepada orang - orang rumah
  13. Kau kaki melawa , baju kau banyak boleh takkk
  14. Kau menjadi sangat annoying bila pepagi lagi dah SMS suruh topup kan
  15. Kau membosankan bila bershopping lepas tu tak cukup duit nak bayar barang kau semata
  16. Kau bagus kalau bab rasa - rasa resepi baru yang dicipta
  17. Kau paling berguna bila bab- bab kemas rumah
  18. Kau manusia yang paling-perlu-wajib dihapuskan dari muka bumi bila bab bergaduh
  19. Kau criminal partner yang terbaik;]
  20. Kau boleh dibawa bercakap pasal product - product menutup jerawat
  21. SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 21!


(RUJUK POINT 5 ) : Kan aku dah cakap , kau suka berebut. Sibuk je , orang nak naik buaian , kau pun nak juga. Dahlah suka makan angin *sambil focus kat mulut ternganga kau! HAHAHA*


(RUJUK POINT 13 ) :Kaki melawa! tengok , orang rilek je pakai seliper jepun , diaaaaaaaaa , nak pakai "HUSH PUPPIES FLAT" bagai , padahal ambik gambar bawah pokok jambu je =.='




(RUJUK POINT 1 ) : Halahh halahhh comel baju sama ;)



(RUJUK POINT 16 ) :Kau kawan bab makan - makan benda baru. Green Tea Ice cream lagi yukkk~



(RUJUK POINT 8 ) :Ni time gossip ke hape ntah aku tak sure , yang aku sure pehal mata aku kelammmmm -.-


(RUJUK POINT 5 ) : 1. Cantik cermin mata! 2.Cantik tali handbeg!! T____T




Anyway , happy birthday sister!
Semoga panjang umur , murah rezeki , kumpul duit bebanyak nanti raya boleh belanja kakak , semoga semakin rajin mengemas rumah , semoga semakin pandai memasak , jangan gegarang sangat noks *tapi kalau dengan intan , tibaikan je!* , semoga ko semakin gemuk agar kita balance *ehh ehhh???* , semoga apa lagi haa.... ermmmm apa-apa yang baik semua untuk ko lah senang cerita. I love you!!




XOXO,
Big sister :)

2 comments:

Little Syam said...

oooooh sweet... on the next life I want to be your little sister..boleh:) huggggggssssss

AINNZ ABIGGAILL said...

Hahahaha cute :] huggggggs!