Jul 15, 2010

MAJALAH UJANG PUNYA CERITA

Baca Majalah Ujang yang edisi bola.
Lawak abis dia punya cover page. Bayangkanlah Drogba , Kaka , Rooney , Ballack , Messi , Henry ngan Torres di katun kan. LOL-

ROONEY : Berpipi labuh
KAKA : Gigi bersinar
BALLACK : Tempang pakai tongkat
HENRY : Omggggg!!!
DROGBA : Bibir besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr punya.
MESSI & TORRES : Tak tau nak describe camna dah =.='


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Ada satu page tue, dia cerita bout ADAB KETIKA MAKAN.
Agak kelakar and one of the ADAB MAKAN is :



"Menyuap sekali dua kepada pasangan mungkin nampak romantis tetapi jika berterusan adalah kelihatan pelik melainkan memang pasangan korang hilang upaya menyuap"


HAHAHA!
Tak boleh nak bayangkan kalau benda tue betul - betul jadi.
Bayangkan kalau sampai abis satu pinggan kau kena suap BF/GF yang bajet konon nak manja - manja perlukan belaian kasih sayang di kedai mamak then padahal dia dah kelihatan macam "Eyh BF/GF kau nie sakit PA-KIN-SENN ke hape?".



Tebaca pasal TANDA KORANG DAH ANGAU..SELAMAT DATANG KE DUNIA PERCINTAAN. Dia ada mention 6 tanda , salah satunya is :



"Kamu tersenyum sendirian atau tiba - tiba menjelir lidah seperti sedang mengajuk orang , sebenarnya korang terkenang pertemuan dengannya dan korang rasa adegan tu baru berlaku"


Is it true? =]
Cakap pasal jelir - jelir lidah nie , teringat kat Ayien. So damn fucking lawak.


Nak tau ape Adab makan dan Tanda korang dilamun cinta yang selebih - lebihnya?
Apalagaiiii , belilah Ujang , majalah lawak antarabangsa!




Ok enough for today.
Bye Wooot wooot!




7 comments:

_aReyOu_ said...

ainnnn.. hahahaha.. bab adab makan itu saya sungguh rasa terhibur. hahahaahaha... nasib baik saya n abg sepol tak main suap2.. kalo x kompom u pon lebel i pa-kin-senn kannnn.. ahahaha..

haha bab jelir lidah tu x penah la.. bab senyum2 sndri tu memang slalooo.. hahaha.. :D

AINNZ ABIGGAILL said...

HAHAHA! biasalah tue romentik2 sikit..tapi jgn sampai satu pinggan suruh suap..tak pun siap mintak nasi tambah..HAHAHAHA lawak..

yg jelir lidah tue kan, ainn pnh tejelir lidah kat org then next wk , he told me that dia nk ainn jd gf dia.
LOL. Ibu ainn ckp ainn buat gangguan seksual kt mamat tue smpai dia tepikat ;p

_aReyOu_ said...

hahaha.. i xmau la nk share2 mknn ngan dia melainkan makanan ringan. HAHHAHAHAHA. if mau oder sendirik kan3. hahaha

hahaha, btl la mak ainn ckp tue. hahaha.. hati terpikat bila ain wat kt org mcm tue. hahaha..

AINNZ ABIGGAILL said...

Ayu nie mesti takot en sepol makan byk ey? Hahaha
tapikan bg ainn lah , personal , kalau dia suka kongsi mknan dgn kita , dia boleh terima kita seadaanya..Ainn tak taulh teori mana ainn pakai tapi ainn rase camtue =]

_aReyOu_ said...

hehe.. ok aaa tue.. tp abg sepol x mkn byk.. dia kuyus + gastrik. haha.. ayu lagi susa ati kalo x mkn.. hehehe..
tp ayu kalo bab makan xble 1 piring sbb menu lain2. haha.. ayu xble mkn ayam tp dia suka mkn ayam.. ehehe..
tp kalo mkn bakso o piza dia suka amik bebola bakso n jejari ketam.. hehehe..

btl jg ckp ainn tue. tp org ni mcm2 kan :) cara dia pun mcm2.. utk bab terima kita seadaanya ayu lebih berpegang dgn sifat ayu cthnya cpt marah tp abg sepol cool aja bsok hari baru dia pujuk.. hehee..

AINNZ ABIGGAILL said...

alah ayu ngan abg sepol kuwus, boleh je kongsi mknan,kalau xkongsi nnt takut xabis plak makan ;p

"give and take" & "terima kita seadanya" tue penting..happy for both of u :]

_aReyOu_ said...

hehe.. i happy sbb dpt kawan mcm u n akak diyan =)